СТБ створив підрозділ з написання музики і проводить конкурс композиторів

18 Травня 2012
8559
18 Травня 2012
16:47

СТБ створив підрозділ з написання музики і проводить конкурс композиторів

8559
Керівником підрозділу призначено Сергія Пілютікова
СТБ створив підрозділ з написання музики і проводить конкурс композиторів

Телеканал СТБ створив підрозділ з написання музичного матеріалу для молодих артистів - фіналістів талант-шоу каналу, та проведе конкурс композиторів на написання пісень для вокалістів проектів Х-фактор» та «Україна має талант». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Керівником новоствореного відділу став Сергій Пілютіков.

 

До участі в конкурсі композиторів будуть прийматися оригінальні (авторські) твори в жанрі популярної пісні (з текстами конкурсних робіт можна ознайомитися на сайті телеканал СТБ www.stb.ua). Як повідомляє канал, головна вимога до конкурсних робіт - надати пісні (тривалість композиції не більше 4-х хвилин), які повинні поєднувати в собі національний колорит і світові напрямки популярної музики.

 

«Головною метою конкурсу є пошук талановитих композиторів для співпраці з фіналістами талант-шоу телеканалу СТБ. Ми будемо раді бачити всіх охочих - як професіоналів, так і аматорів, які досягли повноліття. Серед конкурсних робіт авторів ми хочемо бачити твори, які об'єднають в собі національний колорит і світові напрямки популярної музики. Ми чекаємо, віримо і знаємо, що Україна багата талантами», - зазначив пан Пілютіков.

 

Твори для розгляду на конкурсі мають бути подані у вигляді клавіру у форматі PDF (мелодія в супроводі фортепіано або гітари, записана у вигляді цифровки). Клавір повинен бути озвучений у форматі MIDI (MIDI-файли додаються до клавіру окремо). При бажанні конкурсант може додати аранжування конкурсної пісні у форматі mp3. Конкурсні роботи авторам не повертаються.

 

При цьому оргкомітет залишає за собою право зв'язуватися тільки з тими конкурсантами, які будуть відібрані для подальшої співпраці з артистами телеканалу СТБ.

 

За підсумками конкурсу журі визначить трьох переможців, які будуть запрошені телеканалом СТБ до співпраці з вокалістами. Переможців чекає грошова премія - лауреат I премії отримає 8000 гривень; лауреат II премії - 5000 гривень; лауреат III премії - 3000 гривень.

 

До складу журі увійшли: голова правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський, генеральний продюсер Галина Пілютікова, керівник творчого об'єднання Тала Онищук, креативний продюсер Костянтин Томільченко, режисер-постановник Максим Литвинов.

 

Конкурсні роботи варто надіслати до 5 червня 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8559
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
марка
4360 дн. тому
свій до свого по своє? хехехе а как-то по-другому могут функционировать украинские СМИ или нет?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду