«Україна» замість «Футбольного вікенду» запустить щоденне шоу про Євро-2012

17 Травня 2012
8455
17 Травня 2012
15:14

«Україна» замість «Футбольного вікенду» запустить щоденне шоу про Євро-2012

8455
Співведучою Олександра Денисова буде Ірина Блохіна?
«Україна» замість «Футбольного вікенду» запустить щоденне шоу про Євро-2012

На час трансляції Євро-2012 спортивний тижневик «Футбольний вікенд» припинить вихід на каналі «Україна». Натомість канал запустить нове щоденне футбольне ток-шоу. Про це «Детектор медіа» розповів Олександр Денисов, який буде ведучим нового проекту.

 

Назву програми, деталі формату та ім'я співведучої пан Денисов поки що не розголошує. Повідомляє лише про те, що шоу виходитиме в дні трансляції матчів Євро-2012 (майже щодня). «Одне можу сказати зараз: це буде дійсно грандіозний проект, проектище!», - заявив він під час чату на «Детектор медіа».

 

За неофіційною інформацією, програму з Олександром Денисовим вестиме Ірина Блохіна, дочка тренера збірної України з футболу Олега Блохіна. Однак пан Денисов це не коментує.

 

«У шоу на "Україні" у мене справді буде співведуча. Прекрасна, чарівна, спортсменка, комсомолка... Скоро вже оголосимо! Потерпіть! Для мене це теж буде новий досвід вести ефір у парі», - сказав він під час чату на «Детектор медіа».

 

В усіх проектах, які канали «Україна» та «Футбол» готують до Євро-2012, за словами Олександра Денисова, буде багато включень. У польських та українських містах, які приймають чемпіонат, працюють знімальні групи каналів.

 

Окрім цього УЄФА надасть каналам як офіційним трансляторам Євро ексклюзивні сервіси. «Включення із зони, де стоять ПТС, включення з провідної платформи (на фоні стадіону стоїть журналіст). Такого плану більше ні в кого бути не може. Усі коментатори працюють не зі студії, а зі стадіонів. Це шалений обсяг», - додав Олександр Денисов.

 

Також будуть в ефірі каналів прямі включення з польського TVP (Telewizja Polska).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8455
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду