«Віддам дружину в хороші руки» Star Media вийде на СТБ

15 Травня 2012
13150
15 Травня 2012
11:13

«Віддам дружину в хороші руки» Star Media вийде на СТБ

13150
«Віддам дружину в хороші руки» Star Media вийде на СТБ

Фільм кінокомпанії Star Media «Віддам дружину в хороші руки» вийде на каналі СТБ. Про це йдеться на сайті продакшна.

 

Прем'єра стрічки відбудеться 20 травня о 21.15.

 

Нагадаємо, «Віддам дружину в хороші руки»  - мелодрама, головним героєм якого є 40-річний Євгеній. Його життя вдалося - так можна оцінити професійні та сімейні висоти: «Улюблена робота, розумниця дружина, чудова дочка. Все звалилося і втратило цінність в одну мить, провиною всьому мана, пристрасть, божевілля, виходу з якого, здається, немає. У мани є ім'я - красуня Ірина, самотня вчителька музики, яка готова відповісти Жені взаємністю. Після довгих мук і спроб боротися з собою, Женя кидається у вир пристрасті з головою», - йдеться в анотації до стрічки.

 

Автори сценарію - Олег Кириллов, Ігор Тер-Карапетов, режисер-постановник Дмитро Брусникін, художник-постановник Ірина Терлітскі, оператор Андрій Лебедянський, виконавчий продюсер Пилип Брусникін, продюсери Дарья Лаврова, Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13150
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду