ТВі запускає ток-шоу з Владом Троїцьким

14 Травня 2012
7325
14 Травня 2012
12:04

ТВі запускає ток-шоу з Владом Троїцьким

7325
ТВі запускає ток-шоу з Владом Троїцьким

ТВі до нового сезону планує запустити ток-шоу з ведучим Владом Троїцьким під назвою «Босяки». Про це кореспонденту «Відеотеки» розповіла Наталія Катеринчук, заступник генерального директора ТВі.

 

За словами редактора «Босяків» Максима Демського, у гості на проект приходитимуть відомі особистості і спілкуватимуться з ведучим на різні теми.  Гостями програми уже стали продюсер Олег Кохан, фотограф Ігор Гайдай, артистка Ніна Матвієнко.

 

За визначенням Наталії Катеринчук, новий сезон, який стартує на ТВі з 14 травня, нагадуватиме формат телерадіо: «Це телевізор, який переходить в радіо. Ми нарощуємо своє мовлення за рахунок студійних телепрограм... Звісно, картинка певна буде, і з Youtube, і власна зйомка, у нас і журналісти лишилися, і оператори, але ми робимо ставку на відомих, адекватних особистостей, які зможуть аналізувати те, що відбувається в країні».

 

Нагадаємо, ТВі у новому сезоні запускає також проект харківського журналіста Сергія Потімкова про східну Україну, нове ток-шоу Артема Шевченка, присвячене правам людини, економічний тижневик з редактором газети Kyiv Post Катериною Горчинською, розважальний проект з Кузьмою Скрябіним, ток-шоу «Революція на канапі» з Юлією Банковою, Вахтангом Кіпіані, Андрієм Сайчуком та Мирославом Отковичем, культурологічну програму Ірини Славінської та Віталія Гайдукевича «Гра в слова і не тільки».

 

Як писала ТК, усі ток-шоу виходимуть з нової студії каналу, стилізованої під квартиру. Репортаж про останні приготування оновленого студійного простору ТВі дивіться на «Відеотеці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7325
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
satellite
4357 дн. тому
а есть ли какие-то новости по запуску телеканалов "TVi Europe" и "ТВinfo"?
Снег
4357 дн. тому
"Мы будем глубже "Дождя"-заявила Катеринчук.Ребята,вы так и не поняли,что такое Дождь и их главные фишки. Вам до них ,как до звезд. Неадекват это .
Гоген
4357 дн. тому
Мало того - предложения о подобном формате поступали Княжицкому и компании еще пару лет назад. Пока петух в одно место не клюнет - все до фени... Отакий з Колі менеджер... Ну и кроме того - не думаю, что они чем-то серьезно удивят, учитывая состав ведущих и экспертов.
Дождь
4357 дн. тому
Молодцы,конечно.Но все с Дождя слизано.Пора бы свое придумывать. А украсть идею и сказать,что она новая и своя-здесь много таланта не нужно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду