Новий канал із 7 травня запускає шоу «На біс!»

7 Травня 2012
7691
7 Травня 2012
15:13

Новий канал із 7 травня запускає шоу «На біс!»

7691
Вийде у слоті «Аферистів»
Новий канал із 7 травня запускає шоу «На біс!»

Із 7 травня Новий канал запускає нове шоу під робочою назвою «На біс!». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Програма представляє собою нарізку коротких смішних фрагментів з різних розважальних проектів Нового каналу останніх років. Серед них - «Співай, якщо зможеш», «Зроби мені смішно», «Хочеш співай», «Фабрика зірок» тощо. Тривалість кожного з них - від 30 секунд  до 3 хвилин.

 

Як зазначають на Новому каналі, хронологічної послідовності в цьому міксі немає. Набір фрагментів складається виходячи з міркувань видовищності, внутрішньої динаміки і позитиву. Довгі фрагменти чергуються з короткими, пісня з розмовним жанром. Разом з тим, фрагменти всередині кожної програми, по можливості, об'єднані якоюсь основною лінією - наприклад, телеведучим. Тобто, в одній програмі всі фрагменти будуються навколо Олександра Педана, в іншій - навколо Маші Єфросиніної, Сергія Притули, і так далі.

 

Ведучого і закадрового тексту в програмі немає. Фрагменти розділяються короткою графічною заставкою.

 

«Вечір понеділка - особливий час, коли хочеться відпочити після першого дня чергового трудового тижня. І для тих, хто звик відпочивати біля телевізора, програма "На біс!" надає саме таку можливість. Тут зібрані кращі фрагменти розважальних програм Нового каналу останніх років - найсмішніші, найяскравіші і найпозитивніші. Це дивовижний коктейль із жартів, приколів, кумедних моментів і ситуацій, приправлений участю "зірок" і улюблених телеведучих. Це золота колекція новоканальського гумору», - пояснюють ідею шоу на Новому каналі.

 

Проект «На біс!» виходитиме щопонеділка о 21:00. Хронометраж шоу - 45 хвилин. Наразі заплановано вихід семи програм.

 

Зазначимо, що «Аферисти», які раніше виходили у понеділок, переносяться на суботу і тепер транслюватимуться об 11:00.

 

Також змінить слот і програма «Ревізор», яка віднині виходитиме по суботах о 10:00. А по вівторках і середах о 21:00 транслюватимуть «Шури-Амури».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7691
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
satyr
4368 дн. тому
економно, бля
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду