Загинув журналіст Вадим Кульпінов (ОНОВЛЕНО)

4 Травня 2012
10298
4 Травня 2012
13:36

Загинув журналіст Вадим Кульпінов (ОНОВЛЕНО)

10298
Загинув журналіст Вадим Кульпінов (ОНОВЛЕНО)

У ніч на 4 травня в автокатастрофі загинув журналіст Вадим Кульпінов. Про це в мережі Facebook повідомили його рідні та друзі.

 

Вадиму Кульпінову було 36 років. Більше 10 років він працював у газеті «Бизнес», ділових тижневиках «Контракты» і «Статус». З 2010 року очолював творчу групу «Аврора контент», яка займається реалізацією медіапроектів.

 

Родина Вадима Кульпінова повідомить про місце й час прощання пізніше.

 

«Детектор медіа» висловлює глибокі співчуття дружині і трьом синам Вадима Кульпінова, усім його рідним, друзям і колегам з приводу передчасної непоправної втрати.

 

(ДОДАНО)

Як повідомила «Детектор медіа» начальник прес-служби УДАІ ГУМВС Києва Наталія Сторожик, аварія сталася о 4.30 у Деснянському районі на вулиці О.Бальзака. Автівка під керуванням Вадима Кульпінова наїхала на бордюрний камінь, унаслідок цього перевернулась та полетіла у кювет. Водій та пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, а інший пасажир отримав травми різного ступеня тяжкості і перебуває у лікарні, сказала пані Сторожик. За її словами, зараз проводяться експертизи, слідчий відділ порушив справу за фактом загибелі у ДТП.

 

За інформацією ТК, двома пасажирами були знайомі Вадима Кульпінова, чоловік та жінка. Як уточнила Наталія Сторожик, загиблу звали Марина Нікітіна, 1983 року народження. Михайло Красавін - пасажир, що вижив - також 1983 року народження, перебуває у лікарні за адресою вул. Братиславська, 3 із закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини, струсом головного мозку, переломом щелепи.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - journalism.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10298
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
4343 дн. тому
Жена Вадика Яна осталась одна с тремя маленькими детьми. Если есть возможность и желание, можно помочь ей, перечислив деньги на карточку в ПриватБанке 4405-8850-1526-5074 (Кудь Янина Павловна).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду