«Белсат» розпочав рекламну кампанію для білорусів, які їдуть до України

30 Квітня 2012
8383
30 Квітня 2012
15:27

«Белсат» розпочав рекламну кампанію для білорусів, які їдуть до України

8383
«Беларусь, абудзіся!»: канал закликає прокидатися раніше, до випуску новин «Белсата» о 7-мій ранку
«Белсат» розпочав рекламну кампанію для білорусів, які їдуть до України
«Белсат» розпочав рекламну кампанію, адресовану білорусам, які прямують до України, повідомляє сайт телеканалу. Її координує українське рекламне агентство SemoArt.
 
 
1 квітня на прикордонних автошляхах в напрямку України (Доманове, Любяшове, Сарни, Овруч, Чернігів) розмістили постери зі слоганом «Беларусь, абудзіся!» («Прокинся, Білорусь!»). Таким чином «Белсат» закликає білорусів прокидатися  о 7-мій ранку, аби дивитися канал, а також отримувати інформацію від інших доступних в Білорусі незалежних ЗМІ: радіостанцій, газет і сайтів. Крім того, на щитах розміщено рекламу порталу www.belsat.eu. «Зображені на постері будильник і слоган також закликають до національного і громадського пробудження», - пояснюють автори акції.
 
 
 
 
 
 
 
 
Кампанія триватиме протягом 8-ми місяції. Вона фінансується з коштів канадського Міністерства закордонних справ та міжнародної торгівлі (Foreign Affairs and International Trade Canada) в рамках гранту на підтримку незалежних медіа Білорусі IREX. 
 

«Торішню рекламну кампанію "Белсата"в Польщі біля кордону з Білоруссю помітили і ЗМІ, тисячі білорусів, і ми вирішили дати цій ідеї продовження.- коментує директор каналу Агнешка Ромашевськая-Гузи.- Наша головна мета - подолати інформаційну монополію Лукашенка. Але щоб ці дії були ефективними, потрібно долати бар'єри в рекламуванні нашої роботи. Зовнішня реклама "Белсата" в Білорусі не можлива, тому ми збираємося з усіх боків оточити Білорусь своїми щитами. Розпочали з кампанії біля кордону з Україною».
 
 
Наступним кроком «Белсата» буде розміщення постерів біля кордону з Литвою.
 
 
«Детектор медіа» 
Фото - http://belsat.eu
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду