«TVій формат» на М1 виходитиме впродовж травневих свят

25 Квітня 2012
9625
25 Квітня 2012
14:17

«TVій формат» на М1 виходитиме впродовж травневих свят

9625
«TVій формат» на М1 виходитиме впродовж травневих свят

Телеканал М1 покаже чотири випуски оновленого проекту «TVій формат» протягом травневих свят. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щодня з 29 квітня по 2 травня о 18:00. Першими учасниками оновленого проекту стали гурти ТІК (29 квітня), Mad Heads (30 квітня), дует Потапа і Насті (1 травня) та Pianobоy (2 травня).

 

Телеканал М1 надалі планує регулярно знімати «TVій формат».

 

Раніше канал повідомляв, що повернення програми в ефір відбудеться наприкінці квітня.

 

Нагадаємо, з 24 серпня 2011 року М1 показував ретроспективу проекту «TVій формат», що виходив на каналі з 2002-го протягом кількох років. А під Новий рік вийшов спецвипуск проекту.

 

Запис оновленої програми відбувається у форматі HD. Канал заявляє, що студія М1 для програми «TVій формат» оснащена новітньою технікою, яка надає можливість створити якісне концертне відео.

 

«Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду