Сергій Бойко став головою правління ІнАУ

24 Квітня 2012
10304
24 Квітня 2012
15:00

Сергій Бойко став головою правління ІнАУ

10304
На позачергову з’їзді асоціації було обране нове правління
Сергій Бойко став головою правління ІнАУ

23 квітня головою правління Інтернет-асоціації України (ІнАУ) був обраний президент компанії «Воля» Сергій Бойко (на фото). Про це йдеться на сайті асоціації.

 

У цей день відбувся XIV позачерговий з'їзд ІнАУ. На ньому делегати обрали нове правління ІнАУ. До його складу увійшли: Сергій Бойко (ТОВ «Воля-кабель»), Олег Ващенок (ТОВ «Телесистеми України»), Михайло Коміссарук (ТОВ «Укрнет»), Олександр Кульчицький (ТОВ «Юніонком»), Андрій Нагорнюк (ТОВ «В.О.К.С.»), Сергій Одинець (ТОВ «Ай Ті Сістемз»), Іван Пєтухов (ТОВ «Адамант»), Тетяна Попова (ТОВ «Альфа-Каунтер»), Олександр Федієнко (ТОВ «ІМК»), Елліна Шнурко-Табакова (ТОВ «ІСС»).

 

Заступником голови правління стала Тетяна Попова (ТОВ «Альфа-Каунтер»).

 

Засідання правлінні асоціації пройде 26 квітня 2012 року.

 

Нагадаємо, 13 березня 2012 головою правління асоціації був обраний Олександр Ольшанський з компанії «Інтернет Інвест». З 2003 року головою правління ІнАУ була Тетяна Попова. Олександр Ольшанський з 2008 року був заступником голови правління.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду