Невідомі підпалили авто головреда «Вісника Кременчука»

21 Квітня 2012
6474
21 Квітня 2012
16:32

Невідомі підпалили авто головреда «Вісника Кременчука»

6474
Порушено кримінальну справу
Невідомі підпалили авто головреда «Вісника Кременчука»
У Кременчузі підпалили авто головного редактора газети «Вісник Кременчука» Миколи Фельдмана, повідомляє сайт видання.
 
 
За цією інформацією, близько третьої години ночі 21-го квітня на майданчику біля будинку №83б по провулку Героїв Бреста з інтервалом у 20 хвилин спалахнули два авто. Одне з них, «Шевроле-Круїз», належить Миколі Фельдману. Авто зазнало значних ушкоджень. Власником другої машини марки «Субару», яка згоріла вщент, є керівник комунального підприємства «Ринкова площа» і товариш пана Фельдмана Олександр Гаврилов. Також вогонь пошкодив автівки, які були припарковані поруч. 
 
 
 
 
 
 
  
На місце пожежі виїхала оперативна група Кременчуцького міського управління міліції і підрозділи МНС.
 
 
Як повідомив під час екстренної прес-конференції прокурор Тимофій Кодола, пляшки з-під легкозаймистої суміші, знайдені на місці обох пожеж, вказують, що це були підпали. Порушено кримінальну справуза ст.194 ч.2 «Умисне знищення або пошкодження майна», яка передбачає строк покарання до 10 років.


За словами пана Кодоли, сьогодні проведено термінову нараду за участі керівників міських правоохоронних підрозділів. Надалі проводитимуться комплексні перевірки.
 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар Миколи Фельдмана. 
 
 
«Детектор медіа» 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6474
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
4359 дн. тому
Фельдман поли политик, а не журналист. Писатель он на 0 из 10
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду