СТБ просуватиме «Україна має талант - 4» через Odnoklassniki.ua

19 Квітня 2012
7510
19 Квітня 2012
13:35

СТБ просуватиме «Україна має талант - 4» через Odnoklassniki.ua

7510
Співпраця передбачає взаємну інтеграцію шоу та соціальної мережі
СТБ просуватиме «Україна має талант - 4» через  Odnoklassniki.ua

Соціальна мережа Odnoklassniki.ua, проект Mail.ru і телеканал СТБ співпрацюватимуть над четвертим сезоном талант-шоу «Україна має талант». Про це повідомляють прес-служби каналу та соціальної мережі.

 

У межах співпраці передбачається взаємна інтеграція телевізійного шоу та соціальної мережі. Зокрема,  на Odnoklassniki.ua з'явиться офіційна сторінка шоу з ексклюзивними матеріалами про учасників. У групі кожен охочий зможе висловити захоплення, підтримати учасника або дати пораду для підготовки до виступу. Найактивніші користувачі зможуть виграти квитки й побачити талант-шоу. Також на Odnoklassniki.ua кожен зможе прикріпити собі або учасникові шоу значок «Ти талант» або «Україна має талант!» чи купити футболку з символікою шоу.

 

У самому ж шоу використовуватимуться елементи рекламної концепції «Odnoklassniki.ua. Тут уся країна», а також 3D-анімація й візуалізація кнопки «Клас».

 

«Сьогодні digital-проекти займають повноцінне місце в маркетингових комунікаціях. Дедалі частіше під час планування кампаній, крім традиційних каналів - ТБ, ЗМІ, зовнішня реклама, BTL - задіюють такі інструменти, як сайти, соціальні мережі, банери, мобільні додатки тощо, - зазначає  Олександр Ізряднов, директор із маркетингу й стратегічних комунікацій бізнес-підрозділу соціальні мережі Mail.Ru Group. - Онлайн створює в споживача враження, що до продукту можна доторкнутися, послухати, що про нього говорять твої друзі. Однокласники допомагають за рахунок використання доступних і звичних соціальних інструментів глибоко залучати глядачів шоу до дії на сцені. Але для цього, звісно, потрібна глибока інтеграція рекламних механізмів».

 

За словами генерального директора СТБ Володимира Бородянського, така співпраця стане першим  експериментом каналу «з глибокої взаємної інтеграції проекту в соціальну мережу й соціальної мережі в масштабний  телевізійний проект». «Дуже цікаво подивитися на результати, я гадаю, вони будуть дуже успішними», - наголосив він.

 

«Детектор медіа»                

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду