Новий канал придбав формат Your Face Sounds Familiar компанії Endemol

18 Квітня 2012
9744
18 Квітня 2012
18:59

Новий канал придбав формат Your Face Sounds Familiar компанії Endemol

9744
Вокальне талант-шоу, в якому зірки перевтілюються в ідолів сцени всіх часів і виконують їхні пісні
Новий канал придбав формат Your Face Sounds Familiar компанії Endemol

Новий канал придбав формат компанії Endemol в Іспанії Your Face Sounds Familiar. Про це зазначається на сайті Endemol.

 

Формат Your Face Sounds Familiar був представлений цього року на Каннському телеринку MIPTV 2012.

 

Your Face Sounds Familiar - вокальне талант-шоу, в якому зірки перевтілюються в ідолів сцени всіх часів і виконують їхні пісні. Вони отримують бали за свій спів, стиль та правдоподібність. Учасникам доводиться перевтілюватися в людей старшого або молодшого віку, а подеколи навіть іншої статі.

 

Також цей формат був проданий італійському каналу Rai Uno, ліцензований каналами Antena 1 у Румунії та Megavision у Чилі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9744
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пересічний
4352 дн. тому
Чому посполитому вкраїнцу за ввіз іноземного краму треба сплачувати мито, а за масове ввезення телекомпаніями штампованого іноземного телегівна - ні. Невже такі шаленно талановиті ідеї можна придбвти лише у Канах, а вигадати на Заході. Щодо Нового - без коментарів. Там йде спланований процес суцільної і остаточної дебілізації.Тому їЇм можна, від цього канал не стане гіршим, бо далі нікуди.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду