Jewish News One почав мовити українською

17 Квітня 2012
6341
17 Квітня 2012
14:10

Jewish News One почав мовити українською

6341
Найближчим часом планується запуск ще трьох версій мовлення – іспанської, французької й арабської
Jewish News One почав мовити українською

Перший єврейський міжнародний новинний телеканал Jewish News One (JN1) розпочав мовлення українською. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив шеф-редактор Володимир Кацман.

 

«Jewish News One продовжує підтверджувати репутацію рекордсмена на шляху завойовника світового медіапростору. Відповідно до слогану "Дивись, щоб бачити!", канал запустив чергову версію мовлення - україномовну. Українська редакція каналу повністю сформована і працює в штатному цілодобовому режимі», - сказав Володимир Кацман в коментарі «Детектор медіа».

 

Як відомо, раніше була сформована і розпочала роботу російськомовна редакція JN1.

 

Таким чином, на сьогодні JN1 виходить трьома мовами - англійською, російською й українською. Найближчим часом планується запуск ще трьох версій мовлення - іспанської, французької й арабської.

 

На сьогодні телеканал покриває сигналом всю територію Європи, Америки, Близького Сходу, Росії, Марокко. JN1 дивляться також в інтернеті, де представлена офіційна сторінка телеканалу. «Своєрідний рекорд JN1 встановив по переглядам в YouTube, де його аудиторія зростає з кожним днем і досягає вже майже мільйон переглядів», - зазначає пан Кацман. За його словами, представництва Jewish News One також працюють у Тель-Авіві, Києві, Берліні, Брюсселі, Парижі і Москві, а в найближчій перспективі готується відкриття офісів у Лондоні, Вашингтоні й інших світових столицях.

 

Як писала «Детектор медіа», колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції телеканалу Jewish News One, що належить Вадиму Рабиновичу.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6341
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DYNAMIC
4362 дн. тому
Добре, що хоча б єврєї в цій країні не розучилися говорити українською...
подобство
4363 дн. тому
Дивляться. Кидають камінням у вигляді реапекта))
Телеглядач
4363 дн. тому
>Найближчим часом планується запуск ще трьох версій мовлення – іспанської, французької й арабської Цікаво - ніби єврейський канал, а на івриті мовити навіть не планує. Вочевидь, Рабинович боїться, що якщо в Ізраїлі почнуть дивитися оте неподобство, що має назву Jewish News One, його камінням закидають.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду