Фільми Star Media номіновано у фестивалі DetectiveFEST

17 Квітня 2012
9443
17 Квітня 2012
11:45

Фільми Star Media номіновано у фестивалі DetectiveFEST

9443
Фільми Star Media номіновано у фестивалі DetectiveFEST

Фільми і серіали кінокомпанії Star Media увійшли до фіналу XIV Міжнародного фестивалю детективних фільмів DetectiveFEST. Про це зазначається на сайті продакшну.

 

Зокрема, фіналістами фестивалю стали:

- фільм «За загадкових обставин. Поїзд, який зник» у номінації «Ігровий кінофільм детективної, правоохоронної або військової тематики»;

- Валерій Золотухін за роль полковника на прізвисько Старий («За загадкових обставин. Наступна станція смерть») і Сергій Маковецький за роль Беркутова Георгія Костянтиновича («Справа гастроному № 1») в акторській номінації «Герой»;

- Михайло Пореченков за роль Павла Скачка («Справа гастроному № 1») в акторській номінації «Антигерой»;

- серіал «Справа гастроному № 1» у номінації «Тематичні телевізійні серіали».

 

Цього року на конкурс XIV Міжнародного фестивалю детективних фільмів DetectiveFEST надійшло понад 400 фільмів і телепрограм з 49 країн світу.

 

Фестиваль відбудеться в Москві 25-29 квітня 2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду