Київська обласна влада запускає у травні свою газету «Час Київщини»

12 Квітня 2012
17043
12 Квітня 2012
17:35

Київська обласна влада запускає у травні свою газету «Час Київщини»

17043
Бо «Київська правда» почала її критикувати
Київська обласна влада запускає у травні свою газету «Час Київщини»

4 травня побачить світ перший номер тижневика «Час Київщини». Про це сказав голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк на засіданні громадської ради з питань свободи слова ОДА 12 травня.

 

Як повідомив «Детектор медіа» головний редактор Геннадій Гребньов, газета «Час Київщини» була зареєстрована 7 лютого 2012 року, її співзасновниками стали київські облрада та ОДА.

 

«Повноколірне видання виходитиме на 24 шпальтах формату А-3, українською мовою. Воно вже включене з травня в каталог передплатних видань. Планується ще електронна версія, тобто у нас буде ще й свій сайт», - сказав пан Гребньов. За його словами, колектив газети, у якому понад 20 осіб, ще на стадії формування.

 

У лютому до 80-річчя Київської області вийшов презентаційний святковий номер газети «Час Київщини».

 

Нагадаємо, що Київська ОДА судиться з газетою «Київська правда», яка хоче вивести владні органи зі співзасновників. «Київська правда» цього року почала критично висвітлювати діяльність обласної влади. Саме це стало приводом до заснування нової комунальної газети.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду