Справу за позовом Гужви проти «Сьогодні Мультімедіа» почали розглядати по суті

11 Квітня 2012
12436
11 Квітня 2012
19:00

Справу за позовом Гужви проти «Сьогодні Мультімедіа» почали розглядати по суті

12436
Наступне засідання відбудеться 19 квітня
Справу за позовом Гужви проти «Сьогодні Мультімедіа» почали розглядати по суті

Судове засідання у справі за позовом екс-головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви до видавця газети - ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа» - перенесене на 19 квітня. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі юридичної компанії «Право плюс», яка представляє інтереси пана Гужви.

 

За словами керуючого партнера компанії Юрія Мокрого, 11 квітня справа почала розглядатися по суті: «Була зачитана позовна заява, були висловлені заперечення відповідача». Але, за словами пана Мокрого, для подальшого розгляду справи повинні бути вивчені всі документи, на яких позивач ґрунтував свою позицію. «Зокрема, в судовому засіданні представниками відповідача не була надана заява про прийняття на роботу пана Гужви. Для повного та всебічного розгляду справи засідання було перенесене на 19 квітня на 10 годину ранку», - зазначив Юрій Мокрий.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», у позові пан Гужва вимагає поновити його на посаді головного редактора газети «Сегодня». Вимог щодо моральної чи матеріальної компенсації в позові немає. Позивач переконаний, що його звільнили незаконно. Справа розглядається в Солом'янському районному суді Києва. 15 березня розгляд перенесли.

 

Нагадаємо, 17 січня наглядова рада ухвалила рішення про зняття з посади головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви і припинення трудових відносин із ним. Пан Гужва оскаржив своє звільнення.

 

Із 28 березня Ігор Гужва працює шеф-редактором російської газети «Московские новости».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12436
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду