Серіали Star Media знову номіновані на фестиваль у Монте-Карло

9 Квітня 2012
5069
9 Квітня 2012
13:15

Серіали Star Media знову номіновані на фестиваль у Монте-Карло

5069
Змагатимуться в одній категорії з «Іграми престолів», «Підпільною імперією» та «Хорошою дружиною»
Серіали Star Media знову номіновані на фестиваль у Монте-Карло

Серіали Star Media «Острів непотрібних людей» та «Життя і пригоди Мішки Япончика» номіновані на Monte Carlo TV Festival - 2012. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Серіали змагатимуться в категорії «Драматичний телевізійний серіал», де також представлені світові хіти: «Підпільна імперія» (Boardwalk Empire), «Ігри престолів» (Game of Thrones), «Хороша дружина» (The Good Wife).

 

«Острів непотрібних людей» та «Життя і пригоди Мішки Япончика» представлені у чотирьох номінаціях. У номінації «Найкращий міжнародний продюсер» / Outstanding International Producer та «Найкращий європейський продюсер» / Outstanding European Producer змагатимуться Артем Доллєжаль, Юрій Мінзянов та Влад Ряшин («Острів непотрібних людей»); Віталій Бордачев та Влад Ряшин («Життя і пригоди Мішки Япончика»). На звання «Найкращого актора» / Outstanding Actor претендуватимуть Галина Звягінцева і Людмила Степченкова («Острів непотрібних людей») та Олена Шамова («Життя і пригоди Мішки Япончика»).

 

«Несмотря на то, что наши соперники - «тяжеловесы» мирового телевидения, и борьба обещает быть нелегкой, мы надеемся на победу, - зазначив голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин, - И «Остров ненужных людей», и «Жизнь и приключения Мишки Япончика» уже успели заслужить любовь зрителей в СНГ, а также вызвали интерес иностранных телеканалов на рынке MIPTV,который только что завершился в Каннах. Номинирование на такой престижной площадке как Monte Carlo TV Festival - лишнее подтверждение тому, что отечественные сериалы уже совсем скоро могут составить конкуренцию лучшим телепроектам  в Европе, а возможно и в мире».

 

Нагадаємо, минулого року на фестивалі був представлений серіал Star Media «Демони».

 

Monte Carlo TV Festival - телефестиваль, заснований у 1961 році принцом Монако Реньє ІІІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5069
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду