Перший покаже великодню месу

5 Квітня 2012
5979
5 Квітня 2012
11:19

Перший покаже великодню месу

5979
Перший покаже великодню месу

6-8 квітня  в день католицької Пасхи Перший національний транслюватиме богослужіння у Ватикані. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

6 квітня о 23:20 розпочнеться хресна хода в Колізеї під проводом святійшого отця Бенедикта XVI. 8 квітня, в день Воскресіння Христового, з 11:00 канал транслюватиме святкову великодню месу у соборі святого Петра у Ватикані під проводом Папи Римського Бенедикта XVI.

 

За інформацією каналу, Папа Римський висловить великоднє віншування до світової спільноти 65-ма мовами, серед яких - і українська.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5979
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
4376 дн. тому
А чому прес-служба Першого Національного не каже, що у пятницю це буде не прямий ефір, а запис? Хресна дорога традиційно розпочнеться о 22.00 за київським часом, але через хитрого жида, який захопив ефір державного каналу, вже другий рік поспіль вірянам доведеться дивитися Хресну дорогу у запису аж о 23.20. От безсовісний нащадок Іуди не може навіть у Страсну пятницю закрити свого рота...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду