«Едіпресс Україна» запустив нове видання «Современный дом»

2 Квітня 2012
6660
2 Квітня 2012
18:39

«Едіпресс Україна» запустив нове видання «Современный дом»

6660
«Едіпресс Україна» запустив нове видання «Современный дом»

Видавничий дім «Едіпресс Україна» запустив нове видання - каталог «Современный дом». Про це повідомляє прес-служба «Едіпресс».

 

 

«"Современный дом"- видання, яке логічно доповнює лінійку наших періодичних журналів і спеціальних випусків у сегменті "Будівництво та архітектура". На ринку вже добре себе зарекомендували журнали "Приватный дом", "Энергоэффективный дом", останні спецвипуски "Крыши в деталях ", "Дома из разных материалов". "Современный дом" - це відповідь на численні запити наших читачів, які шукають проекти сучасних і доступних для купівлі та реалізації в Україні будинків», - коментує видавничий директор напрямку «Будівництво. Архітектура. Інтер'єр. Ландшафт» Ірина Михайлова.

 

У перший випуск увійшли проекти сучасних будинків (в тому числі й енергоефективних) від архітектурного бюро ТМВ, які раніше не були представлені в жодному іншому каталозі проектів Україна.

 

Каталог «Современный дом» був представлений на виставці InterBUDexpo, яка проходила наприкінці березня в Києві.

 

З початку квітня журнал можна купити на сайті www.podpiska.edipresse.ua. У роздрібний продаж він надійде 18 квітня. Читачі зможуть придбати каталог в точках продажів журналу «Приватный дом». Ціна каталогу 35,95 гривень.

 

Планується, що каталог буде виходити двічі на рік. Для його просування видавничий дім залучить журнали й онлайн-ресурси «Едіпресс Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду