ESG піаритиме Податковий університет і його ректора Мельника за державні кошти

2 Квітня 2012
7055
2 Квітня 2012
15:46

ESG піаритиме Податковий університет і його ректора Мельника за державні кошти

7055
Послуги реклами й піару вишу обійдуться бюджету в 2,53 млн грн
ESG піаритиме Податковий університет і його ректора Мельника за державні кошти

Національний університет податкової служби, ректором якого є народний депутат, член фракції Партії регіонів Петро Мельник, отримує безпрецедентне держфінансування, пише видання «Дело». Один із березневих тендерів торкнувся закупівлі послуг реклами й піару на 2,53 млн грн.

 

Йдеться про договір між Університетом податкової служби й «Комунікаційною групою ESG», згідно з яким на провідних вітчизняних телеканалах мають з'явитися 60 відеороликів, що розповідають про університет як про найкращий виш країни.

 

На Першому національному планується не менше шести програм у форматі «Гість студії» хронометражем до 10 хвилин, які передбачають бесіду в ефірі з керівництвом університету.

 

Крім того, у договорі передбачили 350 сюжетів до 30 секунд на радіостанції «Київ», написання й розміщення не менше 10 публікацій у провідних газетах.

 

Також заплановано розмістити в Київській області не менше 250 білбордів із рекламою вишу податкової служби і 580 сітілайтів.

 

На під'їздах до Києва вже розміщені білборди університету Мельника. Спочатку на них був зображений сам Петро Мельник, який вітає жінок із 8 Березня. Як відомо, після скандалу з депутатом від НУ-НС Іриною Геращенко, яку Мельник тягав по виборчій дільниці в Обухові, їх подекуди закидали фарбою.

 

Крім того, за користування зв'язком та інтернетом у 2012 році Національний університет податкової служби заплатив «Укртелекому» 128 тис. грн, «Голден Телекому» - 280 тис. грн і 90 тис. грн - «МТС Україна».

 

У жовтні 2011 року університет витратив півмільйона бюджетних гривень на закупівлю флешок.

 

Видання зазначає, що у 2010 році виш потрапив у державну програму з підготовки України до «Євро-2012» і йому виділили у 2011 році близько 60 млн грн на ремонт гуртожитків і 187 млн грн на реконструкцію спорткомплексу й будівництво фізкультурно-реабілітаційного центру з басейном.

 

У документі-обґрунтуванні говорилося, що спорткомплекс буде використовуватися УЄФА як тренувальний центр для проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7055
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
4378 дн. тому
Податкова-податкова, перевір ESG
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду