«Інтер» спродюсував фільм «Вій» у 3D

2 Квітня 2012
10969
2 Квітня 2012
15:20

«Інтер» спродюсував фільм «Вій» у 3D

10969
«Інтер» спродюсував фільм «Вій» у 3D

Телеканал «Інтер» виступив співпродюсером кінокартини «Вій» у 3D за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Інтер» володіє всіма правами на картину на території України, включаючи прокат, телевізійний показ, DVD тощо.

 

Зйомки стрічки проходили в Чехії і вже завершилися. «Зйомки фільму "Вій" у 3D стали не просто виробничим процесом - це були справжні пригоди. Сама атмосфера на майданчику нагадувала інший світ, таємничий і загадковий, - каже продюсер картини, голова ради спілки «Марінс Груп» Олександр Куликов. - Ми хочемо, щоб 3D-формат допоміг глядачам це відчути і стати частиною цієї цікавої історії, дозволив пережити, а не просто переглянути все, через що доведеться пройти героям картини».

 

Творці фільму «Вій» за основу сюжету взяли перший, невідредагований рукопис Миколи Гоголя.

 

Головну роль - мандрівника і картографа Джонатана Гріна - виконує англійський актор Джейсон Флемінг, відомий по роботі в таких картинах як «Карти, гроші, два стволи», «Великий куш», «Загадкова історія Бенджаміна Баттона», «Люди Х: Перший клас»,«Битва титанів».

 

Також у фільмі «Вій» знялися такі російські актори як Валерій Золотухін, Ніна Русланова, Олексій Чадов, Агнія Дітковскіте, Андрій Смоляков та інші.

 

За словами продюсера, у постпродакшні передбачається використовувати значну частку спецефектів.

 

На великі екрани картина вийде на початку 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду