Гжегож Севастьянович залишає сейлз-хаус Digi Media

29 Березня 2012
5814
29 Березня 2012
16:19

Гжегож Севастьянович залишає сейлз-хаус Digi Media

5814
Гжегож Севастьянович залишає сейлз-хаус Digi Media

Виконавчий директор сейлз-хаусу Digi Media Гжегож Севастьянович залишає холдинг «Медіа Група Україна». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі компанії.

 

«Я вдячний за безцінний досвід, отриманий за три роки спільної роботи з чудовим і професійним колективом Digital Ventures. За цей період багато було зроблено й досягнуто. Зараз для мене настав час нових можливостей і перспектив. Сподіваюся, що Digital Ventures і Digi Media, в рамках холдингу United Online Ventures (спільна компанія Українського медіахолдингу, KP Media та МГУ. - ТК), будуть надалі динамічно розвиватися», - зазначив пан Севастьянович.

 

Як уточнили в прес-службі МГУ, поки що призначення нової людини на цю посаду не планується. Сейлз-хаусом Digi Media керуватиме Віталій Гордуз, який очолює United Online Ventures та управляє інтернет-активами УМХ.

 

Нагадаємо, Гжегож Севастьянович очолив новостворений сейлз-хаус Digi Media (спільний сейлз-хаус Digital Ventures та УМХ) з 1 січня 2012 року. Раніше він обіймав посаду директора з розвитку бізнесу Digital Ventures.

 

Digital Ventures - компанія, що керує порталом tochka.net.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду