Ток-шоу «Говорить Україна» вестиме Олексій Суханов з РЕН-ТВ

28 Березня 2012
11285
28 Березня 2012
18:26

Ток-шоу «Говорить Україна» вестиме Олексій Суханов з РЕН-ТВ

11285
Ток-шоу «Говорить Україна» вестиме Олексій Суханов з РЕН-ТВ

Соціальне ток-шоу «Говорить Україна» на телеканалі «Україна» вестиме російський журналіст і телеведучий Олексій Суханов. Про це пише «Медіаняня».

 

У прес-службі каналу поки що цю інформацію не коментують. Однак джерела «Детектор медіа» на «Україні» її підтверджують.

 

Олексій Суханов раніше працював на телеканалі РЕН-ТВ, де вів «Новини 24». Раніше він денні випуски програми «Здесь и сейчас» на телеканалі «Дождь», а також програму «Технології майбутнього» на ТВ3.

 

Нагадаємо, прем'єра ток-шоу «Говорить Україна!» на каналі «Україна» вийде у квітні. Героями програми стануть свідки та учасники різних подій. У студії будуть присутні експерти: актори, шоумени, депутати, представники влади та громадських організацій. Також активну участь у програмі братимуть глядачі у студії.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - directorscollegium.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11285
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
светоч ясный
4382 дн. тому
Украина, россия, какая разница? Проблемы, преступлкния и болезни у всех одинаклвые. Главное, умеет ли ведущий заинтересовать зрителя. Посмотрим, получится ли это у нового лица "Украины"...
ГОЛОСУЮ "ЗА"!
4382 дн. тому
Вопрос стоит иначе: ЧТО он может сделать для УКРАИНЫ?! Скажу - многое! МОЖНО тащиться от собственной уникальности и национальной принадлежности. А можно просто признать, ВЕДУЩЕГО уровня СУХАНОВА в УКРАИНЕ все еще нет!
Вони нам треба?
4382 дн. тому
Яка херня! телеканал "Україна" - канал для російських помиїв Хай Ахметов купить канал в, припустимо, Польщі (або Чехії, або де-інде) і впарить їм російського "супержурналіста".
предлагатель
4382 дн. тому
предлагаю новое украинское шоу (с абсолютно оригинальной идеей ТРК Украина) с российским уникальным ( у самих такого нету, конечно) ведущим продавать сразу рен - тв без показа на Украине. Нечего украинскому пиплу смотреть такое прекрасное. Честно говоря, была слабая надежда , что с запоздалым отходом заграничного телеменеджерского польского дерьма дзики что - то измениться в "украино"канальной политике.Ан - нет! Шляхтич успел воспитать целую когорту" украино"канальных патриотов. Так держать, придурки. Пусть говно, но зато заграничное.
Капец
4382 дн. тому
Достали. Что он знает об Украине?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду