«1+1» змінив слот «Я люблю Україну»

28 Березня 2012
6578
28 Березня 2012
17:14

«1+1» змінив слот «Я люблю Україну»

6578
«1+1» змінив слот «Я люблю Україну»

З 5 квітня розважальне шоу «Я люблю Україну» виходитиме в ранішому слоті - о 20:15. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, проект стартував 22 березня о 21:15.

 

«Я люблю Україну» - це ігрове шоу, в якому беруть участь дві зіркові команди, кожна з яких складається з трьох учасників та капітанів команд - Василіси Фролової й Оксани Гутцайт. Запитання ставить та стежить за перебігом подій Юрій Горбунов.

 

Нагадаємо, що «Я люблю Україну» знімається за голландським форматом І Love My Country. Вперше «1+1» адаптував цей проект у 2009 році. Тоді ведучою проекту була Лідія Таран, а капітанами зіркових команд - Потап і Настя Каменських.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6578
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду