СТБ змінить «Чергового янгола» серіалом Star Media

28 Березня 2012
5673
28 Березня 2012
16:21

СТБ змінить «Чергового янгола» серіалом Star Media

5673
СТБ змінить «Чергового янгола» серіалом Star Media

2 квітня на телеканалі СТБ стартує серіал виробництва Star Media за форматом Cold Case - «Без строку давності». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал транслюватиметься з понеділка по четвер у тому ж слоті, у якому зараз іде «Черговий янгол» (остання серія вийде 29 березня), - о 19:10.

 

Фільм розповідає про те, як група співробітників оперативного розшуку на чолі зі слідчим Аллою Шаровою (її роль грає Катерина Юдіна) розслідують «мертві справи» - злочини, які не були розкриті міліцією упродовж довгих років.

 

Також у головних ролях: Сергій Марін, Роман Жирнов, Володимир Єрьомін, Ольга Іванова, Олексій Огурцов, Дмитро Єндальцев, Анатолій Зав'ялов, Дмитро Готсдинер та інші.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», цей серіал також придбав російський канал РЕН-ТВ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду