«Інтер» покаже серіал Film.ua «Щасливий квиток»

27 Березня 2012
12435
27 Березня 2012
18:35

«Інтер» покаже серіал Film.ua «Щасливий квиток»

12435
«Інтер» покаже серіал Film.ua «Щасливий квиток»

Канал «Інтер» покаже серіал спільного виробництва Film.ua та «Фаворит-фильм» «Щасливий квиток». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Серіал стартує з 2 квітня і виходитиме з понеділка по четвер о 20:30, одразу по дві серії.

 

Режисер - Віталій Москаленко, оператор - Сергій Борденюк, продюсери - Анатолій Чижиков, Наталія Чижикова, Сергій Куликов, Віктор Мирський, виконавчий продюсер - Катерина Швець.

 

Головні ролі виконували Анна Міклош, Олексій Фатєєв, Денис Матросов, Сергій Астахов та інші.

 

«Ілля Дронов познайомився з Оленою в кінці вісімдесятих років. Дівчина відразу ж запала йому в серце. Але Олена вийшла заміж за його друга - Петю Гладиліна - вдівця з немовлям. Їх сімейне життя не склалося, Петя не працював, багато пив і мріяв виїхати з країни. Одного разу він таки отримав американську візу і виїхав до США, залишивши Олену з двома дітьми. Через пару років Ілля зустрів Олену в міському автобусі. Вона поспішала до молодшого сина в лікарню. Маленький Сашко потребував операції, на яку в Олени не було грошей. Ілля вирішив допомогти. Він зрозумів, що все ще закоханий в цю жінку і повинен врятувати її дитину», - йдеться в анонсі до фільму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12435
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду