Номер зниклого безвісти журналіста вночі з’явився в мережі і одразу ж зник

26 Березня 2012
6822
26 Березня 2012
17:03

Номер зниклого безвісти журналіста вночі з’явився в мережі і одразу ж зник

6822
Номер зниклого безвісти журналіста вночі з’явився в мережі і одразу ж зник

На Львівщині близько 200 міліціонерів задіяні до пошуків головного редактора червоноградської газети «Новини Прибужжя» Віталія Павлишина, який зник 21 березня. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області.

 

Сьогодні, 26 березня, у Віталія Павлишина день народження. Йому виповнилось 39 років. За інформацією правоохоронців, номер його мобільного телефону сьогодні вночі ненадовго з'явився в мережі, однак на дзвінки ніхто не відповідав, а згодом номер знову зник з мережі.

 

Нагадаємо, 22 березня до міліції із заявою про зникнення Віталія Павлишина звернувся його батько, який повідомив, що син 21 березня вийшов з приміщення редакції газети, у якій працює, на обідню перерву і додому не повернувся. Поза зоною досяжності також мобільний телефон журналіста.

 

Віталій Павлишин багато років працював у різних виданнях Львова та області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6822
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
оглядач
4385 дн. тому
Знайшовся, тобто живий
оглядач
4385 дн. тому
Вже знайшовся. В м. Дубно Рівненської обл.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду