НТКУ переоформила три супутникові ліцензії на супутник Amos 2

22 Березня 2012
11674
22 Березня 2012
11:39

НТКУ переоформила три супутникові ліцензії на супутник Amos 2

11674
НТКУ переоформила три супутникові ліцензії на супутник Amos 2

Національна телекомпанія переоформила три свої супутникові ліцензії у зв'язку зі зміною параметрів супутника та оператора. Зміни до ліцензій на канали з логотипами Euronews, «Перший» і «Перший Ukraine» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 21 березня.

 

НТКУ відтепер поширюватиме сигнал із супутника Amos 2 замість Astra 1G, оператором супутника стала компанія Spacecom, а оператором телекомунікацій - ММЦ-СТБ (з його аплінка тепер підніматиметься сигнал Першого каналу).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11674
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телеглядач
4389 дн. тому
О, Amos-2 - просто "чудовий" супутник для такого каналу, як "Перший Ukraine" (якщо хтось не знає - це ж Міжнародна версія Першого Національного - тобто, мовлення на закордон). Покриття супутника Amos-2 можна глянути тут - http://www.amos-spacecom.com/resources/flash/map/multiMap/map_amos2start.html, обравши зону "Europe" Навіть Грузія не бачитиме - не кажучи вже про Іспанію та Португалію.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду