Юрій Уздемір залишив посаду гендиректора Черкаської ОДТРК

20 Березня 2012
9292
20 Березня 2012
16:44

Юрій Уздемір залишив посаду гендиректора Черкаської ОДТРК

9292
Юрій Уздемір залишив посаду гендиректора Черкаської ОДТРК

Юрій Уздемір звільнився з посади генерального директора Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось». Про це повідомляє інтернет-видання «Прочерк».

 

«Ще в середині лютого я подав заяву на відпустку з наступним звільненням. Тоді ж я зібрав колектив, поінформував співробітників про свій намір і пішов у відпустку», - розповів пан Уздемір в інтерв'ю «Прочерку» і додав, що забрав трудову книжку 14 березня.

 

«За підсумками 2011 року я зрозумів, що виконав свою місію на "Росі". Про це свідчать рейтинги GFK, соцопитування SOCIS і хороші економічні показники. Після цього я добровільно подав заяву на звільнення. Більше того, я вмовляв голову Черкаської ОДА та голову Держкомтелерадіо України підписати цю заяву», - сказав він.

 

Ще однією причиною звільнення, з його слів, стало те, що його родина залишилася жити в Києві, коли він переїхав до Черкас.

 

Також пан Уздемір поскаржився на низьку оплату праці в державній телерадіокомпанії, що, на його думку, є головною причиною дефіциту кадрів. «Наприклад, я отримував на руки 6-7 тисяч гривень зарплати. На тому ринку, де я працював до цього, це не вважається великими грошима», - зауважив він.

 

Юрій Уздемір також висловив обурення публікаціями черкаських видань, які писали, що причиною його звільнення стали проблеми з обласним ФМ-радіо. «Порівняйте дати, опитайте декілька джерел і зразу стане зрозуміло, що проблеми на ФМ-радіо стали наслідком, а не причиною звільнення гендиректора ОДТРК. Радіо припинило мовлення після того, як я покинув компанію», - наголосив він.

 

На запитання про подальші плани пан Уздемір сказав, що «візьме перерву»: «Мені запропонували декілька проектів, як політичних, так і у сфері медіа. Адже я все життя працював або у сфері медіабізнесу, або у сфері політтехнологій. Зараз трохи підлікуюся і в середині квітня буду визначатися з подальшою роботою. Тож поки що я офіційно безробітний».

 

 

За інформацією «Прочерка», виконувачем обов’язків керівника ОДТРК призначено заступника гендиректора з технічних питань Володимира Іванченка.

 

Нагадаємо, Юрій Уздемір очолив Черкаську ОДТРК у серпні 2010 року. Він є давнім знайомим голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба. «До речі, увесь час мого перебування в Черкасах мене чомусь вважали "донецьким". Так, я жив у Харцизьку, де познайомився з Сергієм Тулубом. Але з 1998 року я переїхав у Київ. Довго і плідно співпрацював з виданнями: "Бізнес", "Дзеркало тижня", "Інтерфакс", "Корреспондент" та іншими. Потім очолив щотижневик "Влада і політика". Саме з Києва я і приїхав до Черкас», - розповів він «Прочерку».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - procherk.info

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9292
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду