Йолка залишила «Х-фактор»

19 Березня 2012
12260
19 Березня 2012
19:51

Йолка залишила «Х-фактор»

12260
Канал шукає четвертого члена журі для третього сезону шоу
Йолка залишила «Х-фактор»

Співачка Йолка більше не буде членом журі вокального шоу «Х-фактор» на каналі СТБ. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине».

 

Інформацію підтвердила керівник проекту Тала Оніщук: «Починаючи з третього сезону, співачка Йолка більше не є суддею шоу "Х-фактор" на СТБ. Рішення було прийнято обопільно, виходячи з того, що для нас принципово важливо, щоб суддя був справжнім куратором для своїх підопічних і міг приділяти чинну увагу проекту й учасникам. Йолка зараз зосереджена на своїй концертній діяльності, тому її роль судді могла б перетворитися на формальність, чого ні нам, ні їй не хотілося б».

 

Зараз телеканал шукає четвертого члена журі. «Нам потрібна відкрита, щира, емоційна жінка, яка багато досягла в музичному бізнесі і могла б привнести в шоу свій неповторний погляд на творчість, і при цьому стати справжнім членом родини "Х-фактор" і рівноцінним суперником для інших суддів-наставників», - додала пані Оніщук.

 

Нагадаємо, російська співачка Йолка, яка родом з Ужгорода, була членом журі вокального талант-шоу «Х-фактор» на СТБ протягом двох сезонів (2010 і 2011 роки). Також членами журі є співак Серьога, продюсер Ігор Кондратюк і музичний критик Сергій Сосєдов. Третій сезон «Х-фактора» має вийти восени 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12260
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вічний_Жид
4418 дн. тому
Богословську Інну Германівну або Вітренко Наталію Михайлівну
Jack
4419 дн. тому
Дашу Астафьеву - чтоб сразу ясно было куда молодежь вербуют на подобных шоу
Игорь
4419 дн. тому
Джамалу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду