Олександр Асаулюк хоче зосередитися на власному продакшні і модному домі

19 Березня 2012
8789
19 Березня 2012
16:55

Олександр Асаулюк хоче зосередитися на власному продакшні і модному домі

8789
Олександр Асаулюк хоче зосередитися на власному продакшні і модному домі

Олександр Асаулюк, який залишив посаду генерального продюсера каналу «2+2», хоче зосередитися на власних бізнесах. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Пан Асаулюк повідомив, що рішення про припинення співпраці між ним і «2+2» - обопільне, «можна сказати дружнє».

 

«Я провів чудовий час на "2+2", здається, якщо врахувати підвищення рейтингів чи не удвічі, провів його немарно», - сказав пан Асаулюк.

 

Він додав, що «рішення покликане, в першу чергу, моїм бажанням зосередитися на власних бізнесах, які я за цей час трохи почав запускати. Прийшов час зосередитися на головному й більш ефективному для себе». Мова йде про модний дім MOA Fashion, провідним дизайнером якого є Марина Асаулюк, та про власний телевізійний продакшн.

 

На запитання «Детектор медіа», чи залишає канал «2+2» хтось із команди Олександра Асаулюка, наприклад, креативний продюсер Натела Чхартішвілі-Зацаринна чи ведуча Кароліна Ашіон, які раніше працювали з паном Асаулюком на каналі М1, він відповів: «Щодо дівчат, то маю надію, що вони будуть корисними для "2+2". Але це вже цілком рішення пана Ткаченка. У будь якому випадку, я завжди буду радий бачити їх поруч».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з 19 березня Олександр Асаулюк і група «1+1» припиняють співпрацю. Олександр Асаулюк був генпродюсером «2+2» з липня 2011 року. До того він був гендиректором ТОВ «Телеодин» (канали М1 і М2).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду