Українсько-грузинське музичне шоу «10+10» стартує на Першому 7 квітня

19 Березня 2012
8014
19 Березня 2012
15:21

Українсько-грузинське музичне шоу «10+10» стартує на Першому 7 квітня

8014
Українсько-грузинське музичне шоу «10+10» стартує на Першому 7 квітня

Музичний телеконкурс «10+10» стартує в ефірі Першого національного 7 квітня. Шоу виходитиме в ефір щосуботи і закінчиться гала-концертом в Батумі 9 червня. Про це було оголошено 19 березня на прес-конференції, присвяченій старту проекту.

 

Учасниками проекту стали десять представників естради з української сторони і десять - з грузинської. Сформовано такі пари:

1) Злата Огнєвіч - Темо Саджаія;

2) Марієтта - Ото Немсадзе;

3) Наталія Валевська - Датуна Мгеладзе;

4) Наталія Бучинська - Анрі Джохадзе;

5) Шаніс - Дато Худжадзе;

6) Матіас - Софо Торошелідзе;

7) Андрій Богомолець - Ніні Бадурашвілі;

8) Віктор Павлік - Ніно Дзоценідзе;

9) Едуард Романюта - Софо Геловані;

10) Андрій Кравчук - Веріко Турашвілі.

 

Впродовж 10 етапів конкурсу виконавці заспівають: пісні з кінофільмів або анімаційних фільмів, грузинські пісні з репертуару напарника(напарниці), українські пісні з репертуару напарника (напарниці), зарубіжний рок, грузинські ретро-хіти, українські ретро-хіти, зарубіжний джаз, грузинські сучасні хіти, українські сучасні хіти, світові хіти.

 

За умовами проекту ніхто з дуетів не покине шоу до гала-концерту.

 

Виступи учасників оцінюватиме журі у складі двох грузинських і двох українських представників, одним з яких буде Юрій Рибчинський. Також кожної програми до складу журі приєднуватиметься представник українського чи грузинського шоу-бізнесу. Після кожного етапу журі проводитиме голосування. На гала-концерті буде визначено пару-лідера. Також відбуватиметься інтернет-голосування на сайті телеканалу, яке частково зможе вплинути на результат. Як повідомили організатори, одного переможця визначати не будуть: кожна пара матиме якийсь приз.

 

Раніше «Дуся» писала про підготовку цього музичного шоу, подібного за форматом до російського проекту «Две звезды». Його готують за пропозицією грузинських колег-телевізійників, які вже робили подібний телепроект з Азербайджаном.

 

Музичний продюсер Національної телекомпанії України Влад Багінський планував, що від України участь братимуть Ніна Матвієнко, Руслана, Таїсія Повалій. Від Грузії повинні були бути Нані Брегвадзе, Вахтанг Кікабідзе, Сосо Павліашвілі.

 

Надія Якубець, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8014
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хи-хи
4419 дн. тому
"За умовами проекту НІХТО з дуетів не покине шоу до гала-концерту."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду