Олександр Асаулюк іде з «2+2» за спільним рішенням

19 Березня 2012
8101
19 Березня 2012
13:22

Олександр Асаулюк іде з «2+2» за спільним рішенням

8101
Олександр Асаулюк іде з «2+2» за спільним рішенням

З 19 березня Олександр Асаулюк (на фото) і група «1+1» припиняють співпрацю, повідомляється у релізі групи.  Пан Асаулюк був генеральним продюсером каналу «2+2», що входить до групи.

 

В.о. генпродюсера призначено Оксану Янко, програмного директора «2+2».

 

«Ми вдячні Олександру за проведену роботу і бажаємо подальших успіхів», - прокоментував кадрові зміни Олександр Ткаченко, генеральний директор групи.

 

Олександр Асаулюк у коментарі ТК сказав, що бажає зосередитися на власних бізнесах - телепродакшні та модному домі MOA Fashion.

 

Генеральним продюсером «2+2» Олександр Асаулюк став у липні 2011 року. До того він був гендиректором ТОВ «Телеодин» (канали М1 і М2).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8101
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знайка
4413 дн. тому
Саша всегда был с проблемным характером и не привык прогинаться перед другими....Разве что только перед женой... Хотя, не то что Ткаченко - даже Валик Коваль его никогда недолюбливал.... Ну, что ж, Саша, впереди - кризис среднего возраста, а потом и пенсия недалеко... 38-39 лет - при Петре Первом - был уже возраст "дедушки"...
слухач
4413 дн. тому
Могуч! С Коломойским и Ткаченко не каждый сможет договориться...
глядач
4413 дн. тому
шо ж так? буквально півроку пропрацював. найшла коса на камінь?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду