Турчинов: Тисячі бігбордів – доказ того, хто з ким співпрацює

17 Березня 2012
8041
17 Березня 2012
17:56

Турчинов: Тисячі бігбордів – доказ того, хто з ким співпрацює

8041
Перший заступник голови партії «Батьківщина» уточнив підстави для виключення Королевської із фракції
Турчинов: Тисячі бігбордів – доказ того, хто з ким співпрацює
17 березня під час ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» в ефірі телеканалу «Інтер» перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов відповідав на запитання щодо виключення з фракції «БЮТ-Батьківщина» депутата Наталії Королевської
 
Нагадаємо, підставами для цього став підкуп засобів масової інформації, співпраця з Адміністрацією президента та порушення фракційної дисципліни. Також у партії викликав обурення факт неголосування пані Королевської за включення до порядку денного постанови з вимогою негайного виконання рекомендацій про звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в'язнів, викладених в резолюції ПАРЄ.
 
Відповідаючи на запитання автора і ведучого ток-шоу Євгенія Кисельова, Олександр Турчинов перелічив ці причини. А на прохання заступника головного редактора газети «Коммерсантъ-Украина» Валерія Калниша навів факти, які, на його думку, свідчать про співпрацю Наталії Королевської з Адміністрацією президента.
 
«Таких фактів безліч, - сказав пан Турчинов. - Зокрема, я можу розповісти, як керівник провладної газети "Сегодня", виступив і сказав, що за вказівкою Адміністрації президента, його примушували розміщувати в газеті, яка належить пану Ахметову, матеріали пані Королевської, які б він "навіть за гроші не розмістив"». Також він додав: «Ця інформація надходила і на інших редакторів та, скажімо так, представників ЗМІ».
 
Також у якості аргументів Олександр Турчинов навів приклади із розміщенням рекламних постерів із зображенням пані Королевської та Юлії Тимошенко: «Кожний українець, може побачити симпатичне обличчя пані Наталі на 1000 бігбордів, які без дозволу цієї влади сьогодні розмістити в Україні неможливо. Ми спробували, коли завершувався процес над Юлією Тимошенко, розмістити в Україні близько 20-ти маленьких сітілайтів. Вони протрималися протягом однієї доби. Спочатку відрубали світло, потім заляпували їх фарбою. Після того податкова приїхала до тих підприємств, яким належали ці сітілайти, і після півгодинної розмови, вони сказали: "Вибачте, ми їх знімаємо, нам більше такі проблеми не потрібні". І тисячі бігбордів – це є, напевне, такий простий наявний доказ, хто з ким співпрацює».
 
Нагадаємо, за даними Інституту масової інформації, Наталя Королевська стала лідером меред  «замовників» політичної «джинси».
 
Під час ток-шоу «Шустер live» на Першому національному запитання щодо причин виключення пані Королевської із фракції Савік Шустер поставив народному депутату («БЮТ-Батьківщина») Сергію Соболєву.  «Знаєте, на тлі цих питань, які тут обговорюються, я думаю, що це питання, яке якось пройде, визначиться», - сказав пан Соболєв. Нагадаємо, під час «Шустер live» ішлося про реакцію миколаївської влади на інцидент із згвалтуванням і підпалом юної дівчини Оксани Макар
 
«Детектор медіа»


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8041
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ха
4414 дн. тому
миллионы бигбордов "Вона працюэ!"по всей стране от человека при должности, не имеющего бизнеса и мыкающегося от бедности по съемным особнякам - яркая демонстрация коррупции. использования власти и разворовывания бюджетных средств. А Королевская может себе позволить - она же хозяйка нескольких не самых отстойных предприятий. И то, что она отделалась от тягаря БЮТ для неё только во благо, поскольку нужно идти вперед, а не переливать из пустого в порожнее в своем квакающем болоте, которому реально если кто и верит, так єто люди сидящие за деньги в палаточном городке под печерским судом
Смол
4414 дн. тому
Турчинов яскраво демонструє свій тип мислення. 1000 бігбордів він вважає реальною політикою. думає, що бігборди - це дуже важливо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду