ТВі та «Українська правда» постраждали через вимкнення світла (ОНОВЛЕНО)

14 Березня 2012
7912
14 Березня 2012
18:59

ТВі та «Українська правда» постраждали через вимкнення світла (ОНОВЛЕНО)

7912
ТВі та «Українська правда» постраждали через вимкнення світла (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 14 березня, на телеканалі ТВі зникло світло, через що тимчасово було припинено ефір. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ведучий каналу Мустафа Найєм.

 

У прес-службі ТВі «Детектор медіа» повідомили, що світло зникло о 17:40. Через це не вийшли новини. Однак о 18.25 ефір відновився.

 

Нагадаємо, що вчора о 21:00 теж не вийшов в ефір основний випуск новин «Сьогодні» ТВі. На каналі це пояснили «зависанням» системи.

 

Генеральний директор ТВі Микола Княжицький у коментарі «Детектор медіа» назвав технічні причини, через які два дні поспіль на каналі не вийшли новини, збігом: «Це суто технічні проблеми. Сьогодні в компанії, у якої ми орендуємо приміщення, сталась аварія, яку вони зараз ліквідовують. Від цього постраждали не тільки ми, а й ще низка інтернет-сайтів».

 

Одним із цих сайтів є «Українська правда», яка вже близько години (станом на 18:40) не працює: браузери не можуть встановити з'єднання із сервером. Журналіст УП Сергій Лещенко пояснив «Детектор медіа», що це пов'язано з технічними проблемами в хостинг-провайдера - компанії Mirohost. Офіс MiroHost знаходиться за тією ж адресою, що й ТВі - на вулиці Гайдара, 50 у Києві.

 

Як повідомив Liga.net президент холдингу «Інтернет-інвест» Олександр Ольшанський, через стрибок напруги тимчасово недоступні ресурси, які перебувають на обслуговуванні Mirohost. За його словами, проблема досить серйозна, зараз відбувається діагностика. «У нас вышли из строя UPSы, предполагаем, что мы по питающей шине получили нечто, выходящее за пределы разумного. Пока нам не дадут заключения о том, что произошло, мы не можем ничего включать, это опасно», - сказав він.

 

Також 14 березня через технічні негаразди постраждали мережа обміну трафіком UA-IX, сайти AIN.ua, ProIT, «Українські новини», портал i.ua, інтернет-магазин «Розетка». Припускається, що енергетичні проблеми викликані пожежею на станції метро «Осокорки». Однак офіційного підтвердження цієї гіпотези немає.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7912
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
4396 дн. тому
ну, походу у них тех.дир. тоже где-то завис еще с 23 февраля и из состояния "зависа" так и не вернулся. Смешно, конечно, віглядит телекомпания, у которой один из немногих её телепродуктов -вечерние новости - не выходит в эфир из-за "зависов" оборудования, на следующий день виновато "Киевэнерго", хотя у всех нормальных людей, тем более вещающих в эфир ВСЕГДА есть УПС, резервы по питанию и дизель-генраторы. Смотришь на всю эту любительщину "революционно" - оппозиционную и удивляешься! ведь эти люди еще и пытаются нас учить жить!
техдір
4396 дн. тому
А як же резерв?УПС?
boss
4396 дн. тому
Бывает. Как говорят пожарники :" Не горит только то , что уже сгорело ".
хмм
4396 дн. тому
Mirohost: глобально, надежно.
ха
4396 дн. тому
цирк на дроті...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду