СТБ трактує різних ведучих для проекту «Неймовірна правда про зірок»

14 Березня 2012
9703
14 Березня 2012
12:21

СТБ трактує різних ведучих для проекту «Неймовірна правда про зірок»

9703
СТБ трактує різних ведучих для проекту «Неймовірна правда про зірок»

СТБ вивчає вподобання власних глядачів і випускає проект «Неймовірна правда про зірок» з різними ведучими.

 

Ведучий Григорій Решетник залишається незмінним, а от співведуча щодня різна.

 

Раніше, на сайті каналу було запущено голосування за найкращу, на думку глядачів, ведучу для проекту, яка може замінити Надію Мейхер. Претендентами на її роль стали: учасниці першого сезону реаліті «Холостяк» Тетяна Стребкова і Яна Соломко, телеведуча Лілія Ребрик, співачки Анастасія Приходько, Світлана Лобода і Наталія Могилевська, хореограф Тетяна Денисова й учасниця «Х-фактора» та ведуча «Фермер шукає дружину» Ірина Борисюк.

 

Як помітив сайт «Дуся», 12 березня в ефір вийшов випуск з Тетяною Стребковою. Наступного дня - 13 березня проект у парі з Григорієм Решетником вела Яна Соломко.

 

У прес-службі СТБ «Детектор медіа» зазначили, що поки таким чином канал «просто вивчає думки глядачів та спостерігає за їхньою реакцію на нових ведучих». Ще плануються випуски з 10-12 претендентками.

 

Нагадаємо, «Неймовірна правда про зірок» виходить на СТБ з 25 жовтня 2010 року. Починали вести проект Григорій Решетник та Анна Свиридова (ведуча радіостанції «Русское радио - Украина» та програми «Давай одружимося»). У квітні 2011 року ведучою проекту  стала Надія Мейхер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду