«Свати біля плити» на «Інтері» стартують 25 березня

13 Березня 2012
11145
13 Березня 2012
17:37

«Свати біля плити» на «Інтері» стартують 25 березня

11145
«Свати біля плити» на «Інтері» стартують 25 березня

25 березня на телеканалі «Інтер» стартує новий кулінарний серіал «Свати біля плити». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У проекті герої серіалу «Свати» навчатимуть глядачів готувати прості страви. Кулінарна програма матиме комедійно-жартівливий стиль.

 

У шоу братимуть участь бабуся Валя (Тетяна Кравченко), прабабуся Людмила Степанівна (Ольга Аросєва), онука Женечка (Софія Стеценко), сусідка Лариса (Олеся Железняк) і Мітяй (Микола Добринін).

 

«Для "Сватів біля плити" вибиралися рецепти прості, які може приготувати будь-яка господиня, і в яких немає заморських інгредієнтів. А щоб ваш будинок став ще більш хлібосільний, ексцентричний і невгамовний Мітяй поділиться рецептами напоїв, які краще подавати до тієї чи іншої страви», - йдеться у повідомленні.

 

Проект виходитиме щонеділі об 11:05.

 

 


 

 

Як писала «Детектор медіа», «Інтер» розробляв цей кулінарний проект за власною ідеєю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду