ICTV запустить реаліті «Навчіть мене жити»

12 Березня 2012
8299
12 Березня 2012
17:44

ICTV запустить реаліті «Навчіть мене жити»

8299
ICTV запустить реаліті «Навчіть мене жити»

Телеканал ICTV оголосив кастинг на участь у новому реаліті-шоу «Навчіть мене жити». Відповідна інформація розміщена на сайті каналу.

 

«Навчіть мене жити» - це соціально-сімейне реаліті-шоу, яке допомагатиме учасникам «повертати мир і спокій у родину». Канал запрошує до участі в проекті людей, у яких «постійно виникають суперечки у сім'ї через гроші, роботу чи дітей» і які не знають, як зберегти свій шлюб самостійно.

 

Керівник департаменту маркетингу та аудиторій ICTV Орест Білоскурський повідомив «Детектор медіа», що канал не купував цього формату, але й це не його власна розробка. Виробництвом проекту має займатися один з українських продакшнів, який саме - пан Білоскурський поки не розголошує.

 

Нагадаємо, що кастинги на подібний проект під назвою «Врятуйте нашу сім'ю!» влітку 2011 року оголосив телеканал СТБ. У прес-службі СТБ «Детектор медіа» повідомили, що ця програма - власна розробка каналу і її вихід заплановано у 2012 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8299
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду