Прем’єра шоу «Добрий вечір» вийде на «1+1» 16 березня

12 Березня 2012
10243
12 Березня 2012
17:07

Прем’єра шоу «Добрий вечір» вийде на «1+1» 16 березня

10243
Прем’єра шоу «Добрий вечір» вийде на «1+1» 16 березня

Нове розважальне шоу «Добрий вечір» стартує в ефірі каналу «1+1» 16 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект виходитиме щоп'ятниці о 20:15.

 

Нагадаємо, «Добрий вечір» - це оригінальний телевізійний формат компанії IQ Production, заснованої колишніми сценаристами і продюсерами «Великої різниці по-українськи».

 

Режисером шоу став постановник кінокомедій «Про що говорять чоловіки» та «Про що ще говорять чоловіки» Дмитро Дьяченко.

 

Півторагодинне шоу об'єднує різні гумористичні жанри: монологи ведучих, музичні номери, «несподіваний погляд на новини минулого тижня», інтерв'ю-провокації із зірковими гостями, міні-серіали, ток-шоу, пародії та скетчі.

 

У кожному випуску «Доброго вечора» - новий ведучий, у ролі якого виступає запрошена зірка. Ведучими перших випусків стануть Гоша Куценко, Марат Башаров, Ігор Верник і Рената Літвінова.

 

У гостях у «ведучих-провокаторів» постійної рубрики «Ток-шоу Едика й Аліка» будуть Олег Скрипка, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, гурт «Алібі» та інші українські артисти.

 

Детальніше про новий проект читайте завтра в інтерв'ю його авторів «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10243
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Татьяна
4419 дн. тому
НУ СКОЛЬКО МОЖНО ПРИГЛАШАТЬ ЗА БЕШЕННЫЕ ДЕНЬГИ ЭТИХ РОССИЙСКИХ НЕУДАЧНИКОВ У НАС ЧТО,НЕТ СВОИХ ШОУМЕНОВ. ДА ЕЩЕ И НА УРОВЕНЬ ЛУЧШЕ. НУЖНО ОБЯЗАТЕЛЬНО НЕ СМОТРЕТЬ ЭТУ ЕРУНДУ -НА 1+1,С ВАЛЕРИЯМИ АРБЕНИНОЙ И ТЕПЕРЬ РЕНАТОЙ,ЧИ НЕ ПЕВЦЫ И ШОУМАНИКИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду