«1+1» зняв нові весняні заставки

9 Березня 2012
10866
9 Березня 2012
15:18

«1+1» зняв нові весняні заставки

10866
Заставки мають привернути увагу до важливості спілкування між старшим та молодшим поколіннями
«1+1» зняв нові весняні заставки

З 9 березня «1+1» запускає нову серію іміджевих заставок. «Коротенькі емоційні історії є продовженням осінніх та зимових заставок. У цьому сезоні ми побачимо вже знайомих героїв з їхніми найріднішими людьми - батьками», - повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, канал «1+1» започаткував соціальну акцію «Батьки і діти», яка має на меті привернути увагу до важливості спілкування між старшим та молодшим поколіннями.

 

«Ми заохочуємо наших глядачів частіше спілкуватися, дзвонити та бачитися зі своїми батьками. Адже саме їм ми завдячуємо нашим життям. У нових заставках ми прагнули показати той нерозривний зв'язок, який існує між батьками та дітьми», - зазначає арт-директор «1+1» Роман Деріга.

 

 

 

 

 

Фото надані прес-службою «1+1»

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10866
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ГарікМ
4401 дн. тому
Від "1+1" останнім часом чуманію! Майже паралельно транслює два гарні проєкти, "Голос країни" та "Зірки в опері". Транслює в одн день, у неділю. Перший - у прайм-тайм, другий - опівночи. Один - кохана дочка, другий - Попелюшка. Хтось може пояснити?
Просто я
4402 дн. тому
Панове, зняв - це вилучив. А у васм йдеться про долучення заставок. Поміняйте заголовок (наприклад: "Телеканал «1+1» пропонує нові весняні заставки" або щось такого).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду