«Інтер» випустить газету з нагоди запуску «Києва вечірнього»

6 Березня 2012
13864
6 Березня 2012
16:22

«Інтер» випустить газету з нагоди запуску «Києва вечірнього»

13864
Прем'єра шоу - 23 березня
«Інтер» випустить газету з нагоди запуску «Києва вечірнього»

Нове розважальне шоу «Київ вечірній» виробництва «Студії Квартал-95» стартує на «Інтері» 23 березня. Про це пише «Дуся».

 

Також, за інформацією видання, до виходу шоу «Інтер» планує випустити власну газету під назвою «Вечерка», яку роздаватимуть безкоштовно в метро.

 

У прес-службі «Студії Квартал-95» «Детектор медіа» підтвердили цю інформацію, однак зазначили, що детальніше коментуватимуть згодом.

 

Нагадаємо, «Київ вечірній» - це мікс програм «Пороблено в Україні», «Розіграш», «Вечірній квартал» і «З неба на землю». У ньому ведучі - Володимир Зеленський і Валерій Жидков - жартуватимуть над зірками, запрошуватимуть їх до студії на інтерв'ю і навіть змушуватимуть провести один день у ролі звичайного таксиста, пекаря чи аптекаря. Також у шоу будуть численні пародії та музичні номери в супроводі колективу Freedom Jazz.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду