Прохоров оголосив конкурс на назву нової партії

26 Лютого 2012
9862
26 Лютого 2012
10:27

Прохоров оголосив конкурс на назву нової партії

9862
Прохоров оголосив конкурс на назву нової партії
Кандидат в президенти Росії Михайло Прохоров оголосив конкурс на назву нової «незалежної правової партії», пише РІА «Новости». Про її створення мільярдер-самовисуванець повідомив 21 лютого. За його задумом, нова політична структура представлятиме його виборців, охопить всю країну і опиратиметься на регіони.
Участь в конкурсі, за словами пана Прохорова, зможе взяти будь-хто. Зазначені в його мікроблозі на Twitter умови такі: «Запропонуйте свою назву для партії Михайла Прохорова. Найкращий з варіантів стане офіційним».

Раніше пан Прохоров говорив, що в разі програшу на президентських виборах 4 березня не піде з політики і в якості одного з можливих варіантів своєї подальшої діяльності називав роботу над створенням партії.
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9862
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пруся
4441 дн. тому
Партія "Неваляшка"
Lyt
4441 дн. тому
Партия любителей импортных лыж. Партия русских сутенеров. Партия недоделанного ë-мобиля. Партия путинских нанайских мальчиков.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду