ТЕТ запускає скетчком «Чортиці у спідницях»

14 Лютого 2012
13575
14 Лютого 2012
18:03

ТЕТ запускає скетчком «Чортиці у спідницях»

13575
ТЕТ запускає скетчком «Чортиці у спідницях»

25 лютого на телеканалі ТЕТ стартує скетчком «Чортиці в спідницях» за форматом Nasty Girls компанії 2waytraffic. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Виробництво проекту здійснює продакшн Selena Films. Проект виходитиме о 22:05.

 

За форматом три головні героїні щотижня виходять полювати на чоловіків, щоб кепкувати з них. Ролі чортиць виконуватимуть Дарія Бондарець (класична білявка), Руфіна Зінченко (панк-тусовщиця) і Тамара Калініна (дивакувата брюнетка).

 

«Чортиці вишукують потенційних "жертв" у найкрасивіших і найбільш жвавих куточках міста - на галасливих вулицях, у торгівельних центрах, парках, книжкових магазинах, модних кафе тощо. Але навіть якщо шалена трійця залишається вдома, це не означає, що вони не приколюються над чоловіками», - йдеться у повідомленні каналу.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13575
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
]
4426 дн. тому
Просто ідеальний час для виходу власного продукту))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду