Два нові серіали «Інтера» стартували вдало

14 Лютого 2012
10253
14 Лютого 2012
14:31

Два нові серіали «Інтера» стартували вдало

10253
Два нові серіали «Інтера» стартували вдало

13 лютого прем'єра серіалу «Татусі» на телеканалі «Інтер» взяла рейтинг 9,02%, частку 19,77% за цільовою аудиторією каналу (люди 18+, вибірка «50 тис.+»). Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники вищі - рейтинг 10,10%, частка 21,74%.

 

Прем'єра перевищила середні показники каналу, адже «Інтер» минулого тижня (6-12 лютого) мав середню частку 16,63% за «50 тис.+» та 19,51% за «Вся Україна».

 

Серіал «Татусі» розповідає про стосунки доньки з батьком, який звільняється з в'язниці, та з вітчимом.

 

Так само з вищими за середні цифри стартував 10 лютого серіал «Байки Мітяя», який взяв у середньому рейтинг 9,11%, частку 21,55% за вибіркою «50 тис.+» та рейтинг 10,95%, частку 25,02% за вибіркою «Вся Україна».

 

10 лютого канал показав чотири серії, які тривали близько 30 хвилин. Найвищі показники мала перша серія, яка вийшла одразу після випуску «Подробиць», о 20:30, і мала частку 24,51% за «50 тис.+» та 29,01% за «Всією Україною».

 

Телеканал «Інтер» повідомляє, що серіал «Байки Мітяя» став найуспішнішим продуктом минулого тижня.

 

«Байки Мітяя» - низка новельних історій, створених за мотивами серіалу «Свати». Мітяй з'явився у третій частині «Сватів». За сюжетом, він проживає в селищі міського типу Кучугури і щоразу потрапляє у незвичайні життєві ситуації. І для того, щоб викрутитись, він розповідає своїм співрозмовникам історії зі свого життя, які він при цьому дещо перебільшує та прикрашає.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine та ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10253
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду