«Ера» подала апеляцію на рішення суду щодо результатів цифрового конкурсу Нацради

13 Лютого 2012
11362
13 Лютого 2012
11:14

«Ера» подала апеляцію на рішення суду щодо результатів цифрового конкурсу Нацради

11362
Канал вимагає визнати конкурс недійсним, і щоб суд зобов’язав Нацраду провести його знову
«Ера» подала апеляцію на рішення суду щодо результатів цифрового конкурсу Нацради

Телерадіокомпанія «Ера» подала апеляцію до Апеляційного адміністративного суду міста Києва на рішення Окружного адміністративного суду Києва щодо результатів цифрового конкурсу Нацради. Цю інформацію «Детектор медіа» отримала від генерального директора телеканалу Ігоря Лоташевського.

 

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва 12 січня відмовив у повному обсязі в задоволенні позовних вимог телеканалів ТВі, ТВinfo (ТОВ «Інфо24»), «ТВі-Культура» (ТОВ «Медіа інфо»), «Малятко ТВ» і ТРК «Ера», які оскаржували результати цифрового конкурсу на місця в загальнонаціональних цифрових мультиплексах.

 

В інтерв'ю «Детектор медіа» пан Лоташевський зазначав, що це прикра помилка Нацради, і він сподівається, що її буде виправлено.

 

За словами генерального директора, ключова вимога «Ери» - визнати конкурс недійсним, щоб суд зобов'язав Нацраду по-новому провести конкурс, щоби члени цього регуляторного органу уважніше розглянули пропозицію телекомпанії.

 

Водночас пан Лоташевський зауважив, що в повторному конкурсі на залишки регіональних цифрових частот «Ера» не братиме участі. «Нам потрібна одна ліцензія. Ми не будемо подавати 150 заявок і потім мати 150 стосунків із місцевими телекомунікаційними операторами. В економічному плані цей процес не виправданий. Ми сподіваємося, що суд усе-таки винесе рішення на нашу користь, Нацрада оголосить новий конкурс, і ми отримаємо ліцензію саме у всеукраїнському мультиплексі», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11362
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мамба
4439 дн. тому
а для чого нам ця гавняна ера з ихними телелохотронами??????????????????????
дэн
4448 дн. тому
это не ошибка нацрады-это критинизм
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду