Антитютюновий проект, «Просто Юлю» і звернення Шарія парламентський комітет розгляне наступного разу

8 Лютого 2012
11552
8 Лютого 2012
19:07

Антитютюновий проект, «Просто Юлю» і звернення Шарія парламентський комітет розгляне наступного разу

11552
Не вивчили таблицю поправок і не запросили всіх представників
Антитютюновий проект, «Просто Юлю» і звернення Шарія парламентський комітет розгляне наступного разу

Комітет з питань свободи слова та інформації вже вкотре переніс розгляд питання про зауваження Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України до «антитютюнового законопроекту» № 5164 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів». Його мали розглянути на засіданні 8 лютого.

 

Перенесення розгляду цього питання ініціював народний депутат, член комітету Андрій Шевченко. За його словами, не всі змогли ознайомитися з останнім варіантом тексту таблиці поправок. Він також запропонував ще раз обговорити ці поправки в робочій групі. Проти цієї пропозиції виступила голова підкомітету з питань реклами Олена Кондратюк, водночас погодившись із тим, щоб розглянути питання на наступному засіданні комітету.

 

На найшвидшому розгляді наполягав Микола Баграєв. «Давайте вже розглянемо ці зауваження, а то нас усіх звинувачують у лобізмі», - закликав він.

 

У результаті члени комітету вирішили перенести розгляд цього питання на наступне засідання.

 

Також комітет переніс питання про документальний фільм «Просто Юля», який транслювався державними ТРК, оскільки не були присутніми представники телеканалів і доповідач.

 

Крім того наступного разу розглянуть і звернення керівника відділу розслідувань інтернет-порталу «Обозреватель» Анатолія Шарія щодо бездіяльності органів внутрішніх справ та прокуратури. Для цього вирішили запросити самого пана Шарія, представників міліції та прокуратури.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11552
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду