Продакшн Ахметова шукає фахівців для нового реаліті

8 Лютого 2012
12035
8 Лютого 2012
18:58

Продакшн Ахметова шукає фахівців для нового реаліті

12035
Tochka.net - журналіста суспільної тематики, а «Погода ТБ» - адміністратора сайту
Продакшн Ахметова шукає фахівців для нового реаліті

Продакшн медіахолдингу «Медіа Група Україна»* «Теле про» набирає спеціалістів у зв'язку із запуском нового реаліті-шоу, а саме режисера, режисера монтажу, сценариста, лінійного продюсера. Відповідні вакансії розміщені на сайті job.tochka.net.

 

Від кандидатів на посаду режисера вимагається: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 3-х років; розуміння технології виробництва телевізійного продукту; готовність до ненормованого робочого дня, активність, цілеспрямованість, креативність, стресостійкість, розвинуті організаторські та лідерські якості.

 

Основні обов'язки: відповідальність за творче бачення і керівництво проектом; розробка режисерського сценарію і його підготовка до знімального процесу; робота на знімальних майданчиках і / або за режисерським пультом; контроль над всім процесом виробництва програми, оперативне усунення технічного та творчого браку; організація і забезпечення всього циклу телевізійного виробництва (підготовчий етап, знімальний процес, монтаж, озвучення і т.д.) до здачі готової програми до ефіру.

 

Зарплата - 12 тис. грн.

 

Вимоги до режисера монтажу: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 3-х років (бажаний досвід у жанрі реаліті); досвід роботи в Final Cut (After Effects - бажано); знання компоузінгу і кольорокорекції буде перевагою; готовність до ненормованого робочого дня. Серед особистих якостей активність; відповідальність; стресостійкість; креативність; бажання працювати в команді; орієнтація на результат.

 

Обов'язки режисера монтажу передбачають: монтаж телепрограми в Final Cut; дотримання високих стандартів якості технологічних процесів, а також термінів проведення монтажно-тонувальних робіт по кожному сюжету; монтаж телевізійних програм відповідно до режисерського сценарію і оперативних вказівок режисера (редактора); монтаж всіх звукових матеріалів (музики, реплік, шумів і т.п.).

 

Зарплата - 10 тис. грн.

Від кандидатів на посаду лінійного продюсера вимагається: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 1-го року (бажаний досвід у жанрі реаліті); розуміння технології виробництва телевізійного продукту; готовність до ненормованого робочого дня і роботи в умовах форс-мажору.

 

Основні обов'язки:
- забезпечення матеріально-технічної бази проекту: координація знімальних груп / складання листів-викликів / оренда транспортних засобів / бронювання готелів та організація відряджень / оформлення дозволів на зйомки / облік витрат на місцях;

- контроль за дотриманням графіків і термінів виробництва, а також за використанням бюджету спільно з керівником проекту, підготовка детальних щоденних звітів для керівника проекту;

- забезпечення належного документообігу проекту - оформлення контрактів з учасниками та фрілансерами, звітів про витрати;

- забезпечення матеріально-технічної бази процесу пост-продакшену та обробки матеріалу - оцифрування, редагування, монтаж;

- допомога керівнику проекту в організації комунікації із замовником та творчою групою для досягнення поставлених цілей.

Особисті якості: комунікабельність; відповідальність; розвинуті організаторські та лідерські якості; стресостійкість; вміння розставляти пріоритети і приймати рішення;
орієнтація на результат; бажання працювати в команді.

Зарплата - 8 тис. грн.

 

Вимоги до сценариста: вища профільна освіта; досвід роботи на ТБ не менше 3-х років (бажаний досвід у жанрі реаліті); розвинені навички роботи з текстом, досвід написання сценаріїв; розуміння технології виробництва телевізійного продукту; готовність до ненормованого робочого дня.

 

Серед основних обов'язків: адаптація і створення сценарію, написання синопсису; розробка теми, сюжету і персонажів; психологічний аналіз поведінки учасників програми, посилення реалістичності героїв і сюжету за допомогою авторських прийомів; розробка знімального плану, робота зі знімальною командою на майданчику; відповідальність за втілення сюжету на знімальному майданчику, напрямок основних сюжетних ліній, взаємодія з учасниками; постійна робота в тісному контакті з режисером і продюсером для забезпечення успішної реалізації творчого задуму в процесі підготовки програми; робота в стислі терміни.

Особисті якості передбачають креативність; відповідальність; стресостійкість; увагу до деталей; вміння розставляти пріоритети; орієнтація на результат.

 

Зарплата на посаді сценариста становить - 8 тис. грн.

 

Резюме слід відправляти на адресу job@tele-pro.tv, контактна особа - Юлія Васильєва, телефон (044) 495-85-55.

 

Крім того, сайт news.tochka.net шукає журналіста із суспільної тематики (соціальна тематика, міжнародна, політична).

 

«Ми шукаємо людину, яка близько знайома з інтернетом і цифровою журналістикою. З нашого боку, ми пропонуємо теплий робочий колектив, море позитивної енергії і можливість розвиватися в напрямку інтернет-журналістики. Редакція дуже буде рада, якщо у людини будуть базові навички роботи з відео», - йдеться в повідомленні, що поширюється в соціальних мережах.

 

Вакансія передбачає повну зайнятість. Резюме необхідно надсилати на пошту o.klipkova@digital-ventures.net, t.gerasimova@digital-ventures.net.

 

У свою чергу телеканал «Погода ТБ» оголосив конкурс на посаду спеціаліста з розробки та технічної підтримки сайтів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Основні вимоги до претендентів: упевнене знання PHP, MySQL, JavaScript, CSS, HTML;  досвід написання модулів для різних CMS; досвід верстки сайтів.

Також вітається: упевнене знання Photoshop, досвід розробки дизайну для web-сайтів, web-банерів, упевнене знання Adobe Flash, знання ActionScript, уміння створювати інтерактивні презентації, уміння створювати банери RichMedia.

 

До обов'язків адміністратора входить: здійснювати адміністрування сайтів  телеканалів «Погода ТБ» та Star TV та забезпечувати їх стабільну роботу; вносити за необхідності незначні зміни в дизайн сайтів; створювати банери.

 

Серед особистих якостей вимагається: відповідальність, ініціативність, креативність, небайдужість, бажання та вміння працювати в умовах чітко визначених термінів, сучасний підхід, здатність та бажання навчатися. Заробітна плата - за домовленістю.

 

Резюме необхідно надсилати на адресу golubenko@pogodatv.com

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12035
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Colega
4457 дн. тому
to Знайка В таких объявлениях всегда указывают ориентировочную зарплату для привлечения резюме. Реальная заработная плата обсуждается при встрече.
Знайка
4457 дн. тому
Тот, кто придумал такие зарплаты - проф.непригоден. "Кнопочник" на файнал кате получает и того больше. А полноценный режиссёр монтажа на файнал кате может заработать сидя на "гонораре" раза в 3 больше. Если сидит дома и работает "на себя" - ещё больше. да и вообще, найти талантливого режиссёра монтажа на файнал кате - это бо-о-ольшая проблема. О каких 10 тысячах гривен вы пишите? Не смешите людей! Или как СТБ - берите за эти копейки людей с регионов и занимайтесь их обучением, платя им зарплату. Бред! Увольте лучше свой топ-менеджмент, который придумал такие суммы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду