«Футбол» запустить ток-шоу з Гамулою, проекти про європейський футбол і стрітстайл

7 Лютого 2012
12094
7 Лютого 2012
19:06

«Футбол» запустить ток-шоу з Гамулою, проекти про європейський футбол і стрітстайл

12094
«Футбол» запустить ток-шоу з Гамулою, проекти про європейський футбол і стрітстайл

Канал «Футбол» запускає низку проектів, присвячених Євро-2012. Про це на прес-конференції 7 лютого розповів директор каналів «Футбол» і «Футбол+» Олександр Денисов.

 

Орієнтовано через місяць в ефірі заявиться ток-шоу з футбольним тренером Ігорем Гамулою під назвою «Один на один з Гамулою». У гості до ведучого приходитимуть відомі люди, тренери, футболісти. За словами пана Денисова, програма матиме цікаву режисерську побудову.

 

«Ігор Гамула - епатажний тренер. Він підписав контракт з телеканалом "Футбол" і буде вести окрему програму, ми йому виділили певну нішу в ефірі. Якщо раніше ми знали, що Ігор Гамула - це людина, яка працює на аудиторію і працює з широкою аудиторією, то на телеканалі "Футбол" ми йому відвели дещо нову роль. Скажімо, ми хочемо, щоб Ігор Гамула перейшов від образу Гаріка Мартіросяна до образу такого собі Познера», - говорить Денисов.

 

Також весняний цикл власного виробництва доповнить проект про європейський футбол, ведучими якого стануть спортивний коментатор Віктор Вацко та спортивний журналіст Андрій Шахов. Програма виходитиме по понеділках увечері.

 

Ще один проект каналу «Футбол» розповідатиме про стрітстайлерів - людей, які вміють виробляти різні трюки з м'ячем. «Якщо раніше ми транслювали продукт компанії ВВС і не дуже, чесно кажучи, були задоволені його якістю, то єдине рішення, яке ми знайшли, - це створити свій продукт і створити його на основі наших українських майстрів», - пояснив керівник каналу.

 

Крім того, як розповів «Детектор медіа» Олександр Денисов, передбачається створити низку документальних фільмів про футбольну професію. А також у червні на каналі транслюватиметься документалістика УЄФА.

 

Олександр Денисов нагадав, що на «Україні» на час трансляцій Євро-2012 готується велике післяматчеве шоу, яке буде підводити підсумки дня і виходитиме близько опівночі: «Це буде великий майданчик для дискусії, з невеликим розважальним інфотейнментом. Унікальність шоу - крім експертів вітчизняних, в цьому шоу будуть брати участь зірки світового значення, зараз із ними підписуються контракти», - розповів він.

 

Нагадаємо, що весь червень ефір каналу «Футбол» буде присвячений виключно Євро-2012. «Ніяких повторів, інших трансляції чемпіонатів не буде. З раннього ранку до пізнього вечора, крім матчів, буде 6-7 годин прямого ефіру - це різноманітні студії, рубрики. Цей канал по суті можна буде дивитися цілодобово», - підсумував пан Денисов.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», восени 2011 року ТОВ «Медіа Група Україна»* за 82 млн грн придбала у Національної телекомпанії субліцензію на показ Євро-2012 для телеканалів «Україна» та «Футбол».

 

Телеканали розподілили матчі за лінійками. «Україна» показуватиме у прямому ефірі матчі о 21:45, у тому числі й матчі за участю збірної України в груповому турнірі. Перший національний транслюватиме лінійку о 19:00. А телеканал «Футбол» покаже всі матчі Євро-2012 в кабелі та на супутнику.

 

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12094
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lost
4432 дн. тому
И где этот "Хфутбол" после того, как цену в три раза подняли?! Кабельные операторы массово выключают его из пакетов, за исключением богатых и продвинутых провайдеров, у которых бооольшая аудитория. А остальные??? Вот пусть Пениссофф сам с Гамулой и общается, перед зеркалом!!! :)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду