Креативним продюсером «2+2» стала Натела Чхартішвілі-Зацаринна

7 Лютого 2012
9659
7 Лютого 2012
16:06

Креативним продюсером «2+2» стала Натела Чхартішвілі-Зацаринна

9659
Креативним продюсером «2+2» стала Натела Чхартішвілі-Зацаринна

З 2 лютого Натела Чхартішвілі-Зацаринна обійняла посаду креативного продюсера телеканалу «2+2». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Це нова посада, яку було введено до штатної структури каналу на початку 2012 року.

 

На «2+2» пані Чхартішвілі-Зацаринна перейшла з посади головного режисера каналів М1 та «М2-Естрада». Зауважимо, що генеральний продюсер «2+2» Олександр Асаулюк до літа 2011 року працював генеральним директором М1 та М2.

 

Олександр Асаулюк зазначив, що «у своїй роботі пані Чхартішвілі-Зацаринна зосередиться насамперед на тому, щоб "2+2" міг запропонувати глядачеві якомога більше цікавого і якісного програмного продукту власного виробництва».

 

«Для нас дуже цінний попередній професійний досвід пані Натели, її нестандартне творче мислення, розуміння тенденцій телевізійного ринку і запитів глядацької аудиторії, що поєднуються зі знанням найменших дрібниць телевізійного виробництва. Переконані, що новий креативний продюсер допоможе нам у досягненні амбіційних цілей, які стоять перед телеканалом», - наголосив пан Асаулюк.

 

У свою чергу пані Чхартішвілі-Зацаринна зауважила, що «приймаючи пропозицію "2+2", керувалась, насамперед, бажанням змін, бажанням відчути нову аудиторію, новий "ґрунт", інший напрям у розвитку телебачення, іншу тематику, образність, інші формати».

 

Довідка:

З 2002 року Натела Чхартішвлі-Зацаринна працювала на телеканалах М1 та М2, останні шість років - на посаді головного режисера. 2002 року отримала нагороду Міжнародного кінотелефоруму в Ялті у номінації «Дебют» за документальну стрічку «Парад-алле! Династія Золло».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду