Discovery Networks у Північно-Східній Європі очолив Єгор Борисов

7 Лютого 2012
10509
7 Лютого 2012
12:01

Discovery Networks у Північно-Східній Європі очолив Єгор Борисов

10509
Discovery Networks у Північно-Східній Європі очолив Єгор Борисов

На посаду віце-президента та виконавчого директора Discovery Networks у Північно-Східній Європі було призначено Єгора Борисова. Про це повідомляє прес-служба Discovery Networks у Центральній та Східній Європі, на Близькому Сході та в Африці (CEEMEA), яка є підрозділом Discovery Communications.

 

На цій посаді він змінив Філліпа Луффа (Phillip Luff), який став віце-президентом і виконавчим директором на ринках, що розвиваються (Туреччина, Південна Африка, Греція та інші).

 

Єгор Борисов відповідатиме за розвиток бізнесу компанії на території Росії, України, Білорусі, Молдови та країн Балтії. Головне завдання пана Борисова як віце-президента та виконавчого директора - забезпечувати зростання бізнесу і зміцнення позицій портфоліо каналів Discovery Networks у цьому регіоні.

 

«Я вважаю, що компанія вибрала правильний шлях, сконцентрувавши помітні зусилля на розвитку локальних проектів. Повністю підтримуючи таку стратегію, я маю намір розвивати роботу в цьому напрямку: впевнений, що це допоможе завоювати ще більшу аудиторію, а також зміцнить відносини з партнерами», - говорить пан Борисов.

 

До приходу в Discovery Networks Єгор Борисов працював з великими західними компаніями, у тому числі з Colgate/Palmolive, Unilever, SUN Interbrew, де відповідав за виведення на ринок нових продуктів і розвиток дистрибуції. Понад 7 років він обіймав посаду генерального директора групи компаній «NBC Universal Росія». Загалом управлінський досвід пана Борисова складає більше 15 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10509
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду